Kiegészítők- Fogyó Eszközök

Ezen az oldalon megtalálható az elektrokémiai mérések elvégzéséhez szükséges összes fogyóeszköz: elektródák (referencia, működési és számláló), cellák (kis és nagy elemzési elektrokémiai vagy korróziós…), üvegáruk és végül elektronikus alkatrészek is, mint például csatlakozók, speciális kábelek vagy Faraday ketrecek.

A BioLogic analitikai cellák széles választékát kínálja analitikai kémia és más szokásos elektrokémiai alkalmazásokhoz, mint például a korrózió. Kis analitikai cellák állnak rendelkezésre, amelyek kis mennyiségű elektroaktív vegyületet igényelnek (SVC-2, SVC-3, VC-4 stb.), térfogatuk 5 ml és 100 ml között van. Nagy térfogatú analitikai cellákat is kínálunk makroelektrokémiai alkalmazásokhoz (80 ml és 150 ml).

Részletek

A BioLogic a korróziós cellák széles választékát kínálja a korróziós mérésekhez. Különböző cellák állnak rendelkezésre a korróziós mérések elvárásai alapján: standard korróziós cellák az egyenletes korrózióhoz és a szabványos korróziós vizsgálatokhoz.

Részletek

Az elektrokémiai beállításokhoz üvegeszközökre van szükség a folyékony oldatok tárolásához és kezeléséhez. A BioLogic egy teljeskörű üvegportfólióval rendelkezik, amelyeket széles körűen tudunk alkalmazni elektrokémiai vizsgálatokhoz. Ide tartoznak a cellák, a hídcsövek, az öblítőcsövek és egyéb kiegészítők.

Részletek

Az elektródák az elektrokémiai cella fő alkotóelemei, így az elektrokémiai cellán végzett mérések megbízhatósága ezen elektródok minőségétől függ. A BioLogic sokféle elektródát kínál, amelyek lehetővé teszik az elektrokémiai beállítások konfigurálását.

Részletek

A forgó lemezes elektródákat (RDE) és a forgó gyűrűs lemez elektródákat (RRDE) arra használják, hogy helyhez kötött tömegtranszport-körülményeket teremtsenek az elektródán reakcióba lépő fajok számára. Ezek a körülmények lehetővé teszik a vizsgált  elektrokémiai reakció alapos kinetikai vizsgálatát: a Levich és Koutecký-Levich DC módszernek köszönhetően.

Részletek

A reakcióorientált elektrokémia és a részecskékre koncentráló spektroszkópia kombinációja lehetővé teszi az elektronátviteli folyamatok és a komplex redoxreakciók teljesebb leírását.

Részletek

A Quartz Crystal Mikromérleg egy olyan eszköz, amely a bevont kvarckristályokon fellépő felületmódosítás detektálására szolgál. Használható a fémes minta elektrodepozíciója vagy korróziója során bekövetkező tömegváltozások detektálására, de a SAM (Self-Assembled Monolayers), részecskék és más sejtek és biológiai részecskék detektálására is.

Részletek

Az összes összeszerelt és csomagolt akkumulátor teszteléséhez szükséges csatlakozási tartozék leírása itt megtalálható.

Minden akkumulátorhoz:  érmecellák, hengeres, prizmatikus, tasakelemek és redoxáramú elemcellákhoz.

Részletek

A BioLogic több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik az elektrokémiai szkennelő szondák gyártásában. Eleinte ez számos egyedi technikájú műszert foglalt magába, mint például az első moduláris pásztázó elektrokémiai munkaállomást, az M370-et, amelyet 2006-ban mutattak be Uniscan néven.

Részletek

Több mint 1,000 Laborban Világszerte

Válassza ön is a Holnap elektrokémiai berendezéseit.