Tartozékok szkennelő elektrokémiai mikroszkópokhoz

Tartozékok szkennelő elektrokémiai mikroszkópokhoz

Kiegészítők szkenneléshez

A BioLogic több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik az elektrokémiai szkennelő szondák gyártásában. Eleinte ez számos egyedi technikájú műszert foglalt magába, mint például az első moduláris pásztázó elektrokémiai munkaállomást, az M370-et, amelyet 2006-ban mutattak be Uniscan néven. Az elektrokémiai szkennelő szondát  mind a tudományos mind pedig a kereskedelmi kutatási életben alkalmazzák. Minden olyan területen felhasználható, ahol tömeges elektrokémiai mérések fordulnak elő. Az elektrokémiai szkennelő szonda használata széles körben elterjedt a korróziós és a bevonatos felületek vizsgálata során, a biológiában (beleértve a bioszenzorokat és a biotechnológiát), az elemekben, az üzemanyagcellákban és a fotovoltaikus elemekben, egyéb anyagokon és a katalízisben.

Részletek

Cellák

A különféle technikai és mintaigényekhez számos cella áll rendelkezésre

A szkennelő szonda elektrokémiai kísérletében használt cella függ a kérdéses technikától és a mérendő mintától. A BioLogic számos részecske típust kínál. A legnagyobb térfogatú, korróziós mintákat szem előtt tartó TriCell-től kezdve a legkisebb térfogatú, fóliacellákig, amelyeket lapos fóliaelektródákhoz terveztek, a BioLogic által kínált cellákat a sokoldaú kísérleti felhasználáshoz tervezték.

Részletek

Mikroelektródák

Használatra kész szondák állnak rendelkezésre a BioLogic által elérhető összes szkennelő szonda elektrokémiai technikához.
Bármely Scanning Probe elektrokémiai technika kulcsfontosságú eleme a szonda.

A szonda ellenőrzi a szkennelő szonda mérésének végső minőségét. Bizonyos esetekben a szonda szabályozza a mérés végső felbontását. A Bio-Logic szondák teljes választékát kínálja szkennelő szondájuk elektrokémiai műszereivel való használatra.

Részletek

Több mint 1,000 Laborban Világszerte

Válassza ön is a Holnap elektrokémiai berendezéseit.